RECENZIE NOUA GAMA SPF-uri EVY TECHNOLOGY

Dupa cum probabil stiti, colaborez cu cei de la http://www.sole.ro, care in luna martie mi-au dat ocazia sa testez toata gama de spf-uri Evy, pe care le-au adus ca importator oficial in Romania.

Evy Technology este o companie suedeza, care are patent medical pt produsele cu protectie solara, inca din anul 1999.

De ce aceasta, gama ofera o protectie superioara comparativ cu alte produse?

Deoarece tehnologia folosita ajuta spf-ul sa creeze o bariera protectoare care creste mecanismul natural de aparare al pielii. Fiind un produs sub forma de spuma, se absoarbe in stratul superior al pielii, spre deosebire de alte produse cu protectie solara (aceasta fiind de fapt o proprietate a filtrelor solare, de generatie noua: UVINIL si TINOSORB S, care sunt mixte, adica o combinatie de filtre sintetice cu filtre minerale), iar pe langa protectia solara ofera protectie si impotriva caldurii, vantului si apei, care pot irita pielea.

Formula este hypoalergenica si blanda, potrivita pt.toate tipurile de ten, dar si pt. cele sensibile si supersensibile, precum si in cazul afectiunilor cum sunt: eczemele solare, alergiile solare, albinism si Vitiglio. Produsul este recomandat de catre medicii dermatologi si de catre Vitiglio Association.

Toata gama este sigura si poate fi folosita si de copiii cu varsta peste 6 luni. Toate produsele din gama se potrivesc si pt corp si pt ten.

Sa vorbim despre filtre (https://incidecoder.com/search?query=evy+technology ):

Toate produsele au in componenta lor 5 filtre: Octocrylene, UVINIL A Plus, Avobenzone, Tinosorb S, UVINIL T 150.

Mixul de filtre este in asa fel formulat incat sa ofere protectie ridicata si stabila, conforma cu legislatia europeana. Pe langa protectia UVB ridicata, ofera si o protectie ridicata impotriva UVA (cauzatoare de arsuri si imbatranirea prematura a pielii). Dupa ratingul boots, PPD-ul este de 5 stele, cee ace inseamna cea mai ridicata protectie UVA.

Formula are la baza o membrana osmotica (semipermeabila), protejand pielea de substantele nocive, dar care permite filtrelor si celorlalte ingrediente sa patrunda in piele (despre osmosis/osmoza aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Osmosis )

Membrana filtrelor este bidimensionala si actioneaza asupra pielii si absorbindu-se in straturile superioare ale ei, ajutand-o sa isi potenteze mecanismul natural de aparare, spre deosebire de alte produse care doar adauga straturi peste piele.

Gama Daily Defence Mousse spf 30+ si spf 50+ , ofera si protectie impotriva luminii albastre, avand o formula mai hidratanta decat gama Evy Sunscreen Mousse  spf 30+ si spf 50+ care are o formula mai rezistenta la apa si transfer, filtrele fiind aceleasi. Ambele merg si pe fata si pe corp. Produsul dedicat copilor are o textura o idee mai usoara si nelipicioasa.

Experienta personala:

Desi la inceput m-a incurcat putin textura sub forma de spuma, dupa cateva aplicari ne-am imprietenit.

Pt. uzul zilnic folosesc gama Daily Defence spf 50+ sau Daily UV Face Mousse spf 30+ (daca stau in casa).

La alergat sau daca petrec timp in aer liber folosesc Sunscreen Mousse spf 50+, iar la fetita mea Sunscreen Mousse Kids dpf 50+.

Recomandarea lor e sa se reaplice la 6 ore, dare eu reaplic la 2-3 ore. Cantitatea pt fata fiind aprox. cat o minge de golf.

Nu am avut reactie la filtrele solare, in trecut am avut produse la care tenul meu a reactionat la filtre.

Mi se pare o foarte buna baza de machiaj.

Se aplica ft usor si peste machiaj (respectand igiena mainilor).

Cand am avut activitati outdoor m-a protejat ft bine, nebronzandu-ma deloc pe zonele expuse.

Pe langa protectie si hidrateaza tenul, personal nemaivand nevoie decat de un toner sau ser hidratant inainte de aplicarea spf-ului.

Un tub tine aproximativ o luna daca aplicam de 2 ori pe zi produsul, doar pe fata.

Voi ati apucat sa testat aceasta gama de spfuri? Ce impresie v-a lasat?

Produsele le gasiti aici: https://www.sole.ro/colectia/protectie-solara-thefake-diva , codul FAKEDIVA aduce 5% reducere si se cumuleaza cu cele deja existente.

Pe mine ma gasiti aici: https://www.instagram.com/beautywithafakediva/

Pupici!!!

#skincareenthusiast #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareromania #skincareproducts #skincareproduct #skincareaddict #skincarecommunity #skincarejunkie #skincarelover #skincareblogger #skincarebloggers #skincareobsessed #skincarescience #skincareadvice #skincareaddiction #skincareaddicts  #goodproduct #goodingredients #teachingskincare #skincarelearning #skincarelessons #picoftheday  #sunscreen #alwasysunscreen #everydaysunscreen #skincancerawarness #stayyoung #bestantiaging

Leave a comment