Niacinamida pentru scalp gras

Va las recenzia Loredanei, de la Produse pentru ingrijirea pielii, despre cum foloseste serumul cu niacinamida pentru a trata scalpul gras. Va las si contul ei de Instagram, click aici.

“Nu știu cate dintre voi ați văzut postarea mea de pe grupul The Ordinary sau grupul asociat paginii, dar las asta si aici pentru că mi-am dat seama ca poate unele/unii dintre voi nu sunteți in grupuri 😃 așa că poate vă ajută 🤗

Niacindamide 10% de la The Ordinary pentru scalp

Da, ați citit bine, pentru scalp! 😃 deoarece tenului mei nu ii pria deloc aceasta concentrație, nevrând sa arunc produsul sau sa insist cu el pe ten, m-am decis sa ii acord o șansa pe scalp. Mentionez ca eu am un scalp care se îngrasa foarte repede. Făceam baie seara, a doua zi la prânz, se vedea deja cum parul devine gras.

De vreo doua luni, folosesc niacinamide pe scalp, imediat după spălare, cand scalpul este umed.

Parul nu se îngrășa si nu rămâne îmbâcsit după aplicare. Eu aplic cam doua pipete, cate puțin prin diferite cărări si masez usor. Nu mai clătesc apoi, niacinamidele ramân pe scalp pentru a își face treaba. Chiar daca folosesc aceasta metoda de puțin timp, scalpul meu nu se mai îngrășa la fel de repede. Acum se îngrășa cam după 2 zile de la spălare. Pentru mine, este un progres imens, deoarece incercasem foarte multe șampoane, însă fără roade. Se pare ca niacinamidele sunt singurele care si-au făcut efectul, ele având efect seboreglator. Firul de par nu pare sa sufere.

Eu comand produsul de la Deciem prin intermediul link-ului de afiliat al grupului T.O. Iau mereu sticluta la 60 ml si alte cateva produse, ca asa am transport gratuit. Magazinul livreaza international.

Daca încercați aceasta metodă, chiar vă rog sa lăsați un feedback”

In incheiere, vreau sa mentionez ca mai exista varianta Geek & Gorgeous Romania, B -Bomb, niacinamide 10%.

Image may contain: text that says "Clinical Formulations with Integrity. Formulations Cliniques ayant C'integrite The Ordinary. Niacinamide 10% Zinc ligh-Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula Niacinamide 10% inc1% Formule -Vitaminée Minérale contre es Imperfections"

One Reply to “”

Leave a comment