Altruist Fluid SPF 50 pentru ten acneic/gras

 Tare mult îmi place când producătorii țin cont de feedback și cerințe. Dr. Andrew Birnie, fondatorul Altruist Sunscreen, a aflat cerințele persoanelor cu ten mixt și gras și a creat un produs special pentru acestea.

La urechile lui a ajuns feedbackul dat de voi, in ultimul an
Astfel a luat naștere Altruist Fluid SPF50, un spf fără parfum și alcool denaturat, la fel ca restul produselor Altruist
Fluidul are 50 ml și conține o combinație de filtre de ultimă generație pentru o protecție completa UVA și UVB.
Un lucru minunat e că, achiziționând un produs Altruist, stii ca o parte din castigurile de pe urma vanzarii acestuia sunt donate pentru copiii cu albinism din Africa. Aceștia au mare nevoie de SPF, deoarece pielea lor este complet lipsită de apărare împotriva razelor soarelui.
Il gasiti disponibil si in magazinele partnere BioBeauty Concept dar si online, direct din magazinul amazon UK, pentru cei din strainatate.
Produsul se potriveste tuturor tipurilor de ten dar cu precadere celui gras sau acneic, deoarece are o textura lichida, lejera si se absoarbe usor. Are si un procent mic de niacinamide, acid hialuronic si ambele tipuri de filtre, sintetice si minerale. Tineti cont ca in rutina tenului acneic exista mai mereu activi fotosensibilizanti, iar SPFul aplicat zilnic este OBLIGATORIU!
ALTRUIST. Dermatologist Sunscreen Fluid SPF 50 – Superior 5-star ...

Leave a comment